سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

در این روش پس نصب ورقهای عرشه فولادی و اجرای گلمیخ و دوربندب با فلاشینگ و آرماتوربندی، به کمک دوربین و یا ترازیاب بتن به وسیله پمپ هوایی و یا زمینی ریخته، سپس تسطیح و رگلاژ می گردد.

سقف‌های عرشه فولادی دارای سرعت اجرای بسیار بالایی هستند. به دلیل آن که این نوع سقف‌ها از وزن کمی برخوردار هستند، برای جا به جایی آن‌ها نیازی به استفاده از جرثقیل نبوده و به همین دلیل به آسانی و سرعت قابل اجرا هستند.

بعد از آن سال ها گذشت و سقف های عرشه فولادی تغییرات چشمگیری کرد و با پیشرفت های زیادی روبه رو گردید. بعد از آن به عنوان مصالحی پر کاربرد و رایج در صنعت ساختمان تبدیل شد.

از کارخانجات معروفی که این ورق ها را با کیفیت بالا تولید می کنند می توان به کارخانه امیرکبیر کاشان، هفت الماس قزوین، تاراز شهرکرد و فولاد مبارکه اصفهان اشاره نمود. همچنین در بازار، ورقهای گالوانیزه وارداتی مانند ورق هندی، قزاق، اوکراین و چینی موجود می باشد.

سه روش کلی برای طراحی سقف‌های متال دک یا عرشه فولادی وجود دارد که طراح پروژه یکی از آنها را با توجه به شرایط پروژه انتخاب می‌کند. توضیحات هر یک از این روش‌ها در زیر آمده است.

سقف عرشه فولادی چیست؟ با مزایا، معایب و انواع آن بیشتر آشنا شوید

۶. نصب عایق حرارتی: در نهایت، عایق حرارتی بر روی پوشش زیرین نصب می‌شود. این عایق حرارتی معمولاً از الیاف شیشه‌ای تهیه می‌شود و به صورت رول در محل نصب ارائه می‌شود.

این نوع سقف را معمولا روی تیر آهن سوار کرده که باعث ایجاد یک سکوی مقاوم می‌شود و می‌توان بدین وسیله، به راحتی مواد مختلفی نظیر بتن، عایق‌ها و عضوهای ضد آب را در سقف به کار برد.

۳. نصب تیرها: تیرهای فولادی ابتدا به ستون‌ها متصل می‌شوند. در این مرحله، تیرها با استفاده از پیچ و مهره به ستون‌ها متصل می‌شوند.

این مرحله مخصوص اتصال ورق‌های فولادی سقف عرشه فولادی به بال تیرهای نگهدارنده از طریق گل میخ است. این مرحله باید بلافاصله بعد از مراحل یک و دو انجام شود.

هرچند در نظر گرفتن درستی این فرضیات به شرط داشتن اطلاعات دقیق از مشخصات هندسی ورق‌های ذوزنقه‌ای و رفتار مشترک المان‌های این سیستم خواهد بود.

مجموعه فولاد سازان راه ابریشم به شماره ثبت ۴۸۲۳۲۰ با سابقه ۴۰ ساله حضور مستمر مدیران خود در بازار فولاد ایران، هم در زمینه تولید مقاطع طویل و هم در زمینه بازرگانی داخلی، نامی معتبر در تامین مایحتاج فلزی بزرگترین پروژه‌های ملی کشور است.

بتن، پرکاربردترین مصالح ساختمانی است که از ترکیب سیمان، آب، سنگدانه و مواد افزودنی ساخته می‌شود. بتن‌ریزی، آخرین مرحله در اجرای سقف عرشه فولادی است. با ریختن بتن در ورق‌های ذوزنقه‌ای، یک کف کامپوزیتی برای طبقات بالایی به وجود می‌آید.

سقف‌های عرشه فولادی به طور کلی به صورت معمولی، کامپوزیت و قالبی وجود دارند. این نوع سقف‌ها بر اساس ویژگی‌های مختلفی مورد دسته بندی قرار می‌گیرند.

Report this page